Even voorstellen...

Na het goede werk van de vier mannen achter dit toernooi, is de taak overgedragen aan de jongere generatie. Het team bestaat uit twee vrouwen en drie mannen, die voor de vijfde keer op rij het Jan van Scharrelei Toernooi hopelijk tot een succes volbrengen.

 

Jasmijn Schreurs

Zonder vrijwilligers geen toernooi. Al jaren zet een groot deel van de hockeyclub zich met hart en ziel in tijdens het JVS-weekend. Jasmijn zorgt er dan ook voor dat al deze vrijwilligers weer beschikbaar zijn en op de juiste plekken worden ingedeeld. Met haar enthousiasme zorgt ze voor de juiste positieve energie bij iedere vrijwilliger.  

 

Leon de Ridder

Aangezien Leon een paar jaar onze enige man was, kan je wel begrijpen welke taken perfect zijn weggelegd voor onze handige Harry. Met zijn connecties weet hij leuke elementen aan het concept toe te voegen en daarnaast zorgt hij ervoor dat het terrein er straks spik en span uit ziet.

 

 

Bjorn Versteeg

Samen met Robin in 2017 aangesloten als crewmember. Als 'kuiken' van het stel is hij verantwoordelijk voor het contact met alle teams.

 

 

 

Robin Renes

Een nieuw talent die gelijk in 2017 in het diepe is gesprongen! Alles qua eten, drinken en andere lekkernijen wordt geregeld door Robin!

 

 

 

Damion Renes

Onze laatste aanwinst van deze crew! Deze jongeman heeft zijn debuut in 2019 mogen maken en is veel bezig met financiën en andere zaken achter de schermen.