Even voorstellen...

Dit jaar staan we met een team van twee mannen en drie vrouwen weer klaar om er een geweldig toernooi van te maken!

 

Jasmijn Schreurs

Jasmijn is sinds 2015 onderdeel van de JVS crew. Jarenlang heeft ze zich bezig gehouden met het regelen van genoeg vrijwilligers gedurende het toernooi. Dit jaar zal zij iets meer op de achtergrond aanwezig zijn, maar neemt nog altijd geen afscheid van dit toernooi. 

 

Robin Renes

Robin is sinds 2017 onderdeel van de organisatie. En daar zijn we blij mee! Robin zorgt ervoor dat iedereen tijdens het weekend genoeg te eten en drinken heeft, dat de kinderen met allergieën goed verzorgd worden en natuurlijk voor een hoop enthousiasme!

 

Damion Renes

We zijn sinds 2019 al erg blij met de toevoeging van Damion! Hij zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en is ook het gezicht achter de inschrijvingen. Damion heeft het antwoord op al jouw vragen! 

 

Tom van der Linden

Dit jaar verwelkomen wij twee nieuwe toppers in de JVS-crew, waaronder Tom. Tom zal, samen met Jasmijn, ervoor zorgen dat er ook dit weekend meer dan genoeg enthousiaste vrijwilligers op de juiste plekken staan. Gelukkig hebben we een hoop enthousiaste leden en komt iedereen graag een handje helpen! 

 

Heidi Rijken

Heidi is onze andere nieuwe aanwinst. Al jaren is ze betrokken bij het toernooi als vrijwilliger en scheidsrechter, maar dit jaar bekijkt ze het van een andere kant. 

 

Wij kijken allemaal erg uit naar weer een sportieve, gezellige editie van het JVS toernooi!