MHC Barneveld organiseert zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024, nog steeds uniek voor Midden-Nederland, voor de 16e editie van het all-inclusive toernooi voor de O12-jeugd, zowel 3e, 4e en 5e klasse op de zaterdag als 1e en 2e klasse op de zondag.

Aan het toernooi nemen jongens- en meisjesteams deel. Alle teams spelen 5 wedstrijden gedurende de hele dag, waarbij er wordt afgesloten met een meisjes- en jongensfinale. Tussentijds kunnen de deelnemers en hun begeleiders genieten van ons all-inclusive pakket. Dus geen gesleep met lunchpakketjes en consumptiebonnen. Eten en drinken is deze dag meer dan goed verzorgd.
Verder worden er tussentijds shoot-outcompetitie gehouden waaraan alle teamleden deelnemen en zijn er meerdere spannende, culinaire en sportieve activiteiten (inclusief coaches) rondom het “scharrelei”.

Kosten: Voor €225,- kunnen 13 spelers/speelsters + 2 man aan begeleiding gebruik maken van ons ALL-INCLUSIVE pakket. Elk persoon extra is €15,- p.p. extra. We hebben beperkte ruimte, dus schrijf je snel in! 

Let op: Zaterdag 22 juni is 3e/4e/5e klasse, zondag 23 juni is 1e en 2e klasse! 

Inschrijfformulier Zaterdag 22 Juni (3e/4e/5e klasse)


Inschrijfformulier Zondag 23 Juni (1e/2e klasse)